Thursday, August 1, 2013

Ramadhan Pergi. Syawal Menjelma.

Assalamualaikum kawan,

Fuh ! Sudah lama ya sy x update blog ini. Alhamdulilah, bersyukur ke hadrat Ilahi. Hari sudah masuk bulan Ogos tahun 2013 - Ramadhan ke 23 . Ya Allah. sekejap je rasa. Tinggal 6 hari lg nak ke Syawal .. Semoga Allah permudahkan urusan kita dan menemui lagi Ramadhan tahun depan lg. Insyaallah :)


Kawan2, mcm mna persiapan raya ? baju raya uolz bli kt mna ? online ke window shopping jah ? Series, gua belum beli lg.. Pssstt ! mst korangg bli bju rya bju ala ala saloma.. peplum kan ? ye idak ? baik ngaku cpt.. hehehe... Kongsi la gn sya , bju rya pe korang bli ? fashionnye ? yg ade riben ke tidaknye ?

cantik x yg ini ? tp da habess :(
Kamu kamu semua blik kg d mna ? Teman ? Udah perak da kua nye, hehe. Teman seharuslah balik Ipoh. Manjoi mali. sapa sama gn teman ? meh ler menziarahi teman di manjoi tu ye..

Dan, makanan pe bile raya ni jd feberet trsgt feberet ? Teman seharuslah ketupat palas brsama rndang ayam yg kaw2. hehh :)


Akhir sekali, sya Wani mengucapkan Selamat Hari Raya utk pembaca-pembaca blog yg sporting, cool, gojes, beautiful dan ensem dan ohsem. Maaf, Zahir & Batin

Ikhlas dr sy
Norsyazwani binti Ahmad Jalal

5 comments:

Sop Nama Saya said...

selamat hari raya :)

Alin Marlini said...

masih ada yg blm cukup...hehehehe

Tok Puteh said...

sedih meninggalkan ramadhan ni...

:: amira bahardin :: said...

selamat berpuasa & selamat hari raya untuk wanie jugaaa..heeheee

Nurmujahidah Ismail said...

tq for visiting my blog,, cantik sangat yang kuning tu,, sayang dah habis,, hee