Wednesday, January 18, 2012

mamai la !

Pada satu malam di lokasi Warung Opah hari Isnin. Korunk nk tahu cite super funny, itu pon kalau korunk mmberi respons yg ketwa skit2 pon jadi la..


Mcm ni, kami berempat pergi naek kereta Kelisa bernama Kiteretsu. OK ! Da settle mkn sume yg sdap2,t,msa tu meme serabot dan kpnatan. Aq dan Fira tros la grak ke tmpat parking nk naek Kiterestsu. Yg c Faz gn Amal suda pergi ke Kiteretsu dlu. Orite, nk thu ? Ade kereta Kelisa sebiji mcm Kiteretsu btol2 sblh die. Agknye trlalu mamai, x pdang nombor plat. Aq gn slumber nye pegi ke kete nk masok dlm tu. Da prsan upe2 nye salah kete. Sbb pe tau ? Keplikan bile c Fira naek kete laen. La ?Nseb la x d org dlm keta tu jgak. huhuhu, Malu btol. Abe Chicken Chop kt Warung Opah tu da ketwa2. Die wt mcm ni. Hahahaha !


Dorang brtiga tu da msok kete tau. Aq pon msok la dgn buat muke xthan nk gelak. Bergegar2 kete tu. Guess what ? C Amal pemandu Kiteretsu tu sama. Situasi yg sma, Amal pegi  buka lock kete yg sebiji kt sblh Kiterestsu. pndai ;). Da xleh buke, g try lg. Tekan button, tp xbnyi. Meme la slah kete. Lg mamai mereka. Hhuhhu...Bnda sama jadi mcm aq kan ? Hahahha.. Agk lma. Ketwa smpai nk muntah dlm kete. Mst Abe Chicken Chop tu prasan kete da bergegar thap cipan sbb kegelakan kami sgt trlampau ! Beb, malu kot. Wt muke yakin pegi trus trjah salah kete upenye. Aduhaiiii


p/s : sblum nk naek kete , identify dulu nombor plat if trjmpa kete sama kt sblh mu  ! :p

4 comments:

faizulosman said...

ni mmg tahap mamai sngt ni... teruk btl...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/keramat.html

Syazwani Jalal said...

hahhaa. thu xpe :)

thanks 4 reading

Tia Ahmad said...

Haha lawak giler. Lau aku dah kencing terberak gelakkan kaw. xDD

Syazwani Jalal said...

sumpah doe.

aq gelak smpai saket perot suda..
adoii.. nk muntah pon ade