Sunday, November 27, 2011

My Schedule ~~

Okeyh, kmu kamu semua nk dgr pe saya buat cuti semester ini.
First, seminggu 2 kali ke 3 kli . Pagi2 buka channel 706 nma rancngan Exercise Loss Weight xslap aku r. Rncgan ni meme terbek, kol 7.05-8.05 pagi. Selama sejam korunk2 belajar dr step pelan2 terus ke step laju.Seronok beb. Dpt menari mcm korea Beast tu tau, Meme berpeluh wt bnda ni. Pas buat kompem kentut gn sendawa. Huhuh..


Kedua, helper utk my mom masak memasak. Heheheh ;) Smbil tu, blh blaja nk msak mcm2 lauk. Stakat ni alhamdulilah.. Ade la skill nk memasak nye. Dari ayam msak cili api ke smbal. Msak syur greng kcang greng. Amek 2 bwg ptih 2 bwg merah, cili merah. Tumis, lak tu msuk syur tu. kaco2.. truh air, garam n air.. heeee. Sng x?


Ketiga lak, dr kol 2 hingga 5. Saya layan Hana Kimi. Nakatsu !! Handsome Boy ! ;) Sapa da layan cter ni da lma,, diam ! Heeee.. Aq je yg laggard u knoeee :P

Lastly, mcm3 koje umh la aq buat. Byk msa dbuang mnghadap laptop sja. Hehehehe... Sikejap maen game gn adek. Huh, pe ke nma game tu.. Tony Hawk Downhill Jam.. U knoe, tu je aq pakar maen. yg reti haramm.. Sbb tu je besh maen skate board, heee :)


P/S : Untung la kpd yg cuti sem tu dpt koje. Haaa ! Nk duet jugak :P

2 comments:

Mohd Zakwan said...

cuti ni jom la buat duit dengan blog.. takdela buang masa sangat depan laptop..sekurang-kurangnya, ada hasilnya..hehe
Blog Mohd Zakwan :)

CekbOlat-bOlat said...

hehe.. korean3.. gua pening..
anyway jom join sgmen blog bolat..
http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-10-perkara-pelik.html