Monday, June 20, 2011

Kesempurnaan Diri

PENJAGAAN RAMBUT :D
Ni pon terbaek, baru pakai jugak, heee. Elok la pkai neyh. Rmbut jd lmbut dan bersinar2, Cehwaah. Anda cmne?


PENJAGAAN MUKA ;)

Baru pakai yg neyh. Cecair mcm jelly. Melembap kan muke. HEE, anda mcm mna?

Sblom make up nyah, toner meyh :D

Pelindung muka saya. hehehe.. Mmng elok!!


 Anda cmne? Jum la share kebaikan produk yg anda pilih :P



10 comments:

Asiah Termizi said...

saya pun guna safi. dari dulu sampai lening memang safi je yg sesuai. pernah pakai jenama lain, tapi kulit tak jadi ape. hahahaks =)

Syazwani Jalal said...

kite mst jnis kulit sma kn?
heheh

fa10qursiah said...

Saya begini, anda macam mane? kekeke :p

Yana AmaneenA said...

hmm...sy gne clean n clear tapik,x jadik aper pon..rse hampa tuh ader r.. (;

cik kacak said...

same lah kita , pakai sunsilk HHE

misyamissyou said...

wah..dah banyak dgr testimoni safi ni..boleh try :D tp pencuci muke skrg ni pun okay je..pakai garnier..hee

ymn said...

yang semua tu biasa tgk kt kedai .. tp yg soskin tu 1st tiem dengar .

Syazwani Jalal said...

yana: ade produk yg lebih cool
ymn: skali skala kai produk ekslusif skit, hehehe

qucachahir said...

wani...tak sama lah dengan kite.. :(
syampoo himalaya jew..
pencuci muka nano jew..
toner pown nano jew..
tapi tak make up.. :D
skin care krim nano jew..
bagus produk wani tue.. ;)

btw..tak ley pakai safi..nanti jerawat..hehe.. ganjilkan? (^^)

msredcheesecake said...

cik wanie,
msred pakai cleanser olay gak tapi yg fight anti aging tue...maklum la da tua...hheee